Logo Andrej Tlustý z Lednice
Zámek Lednice
Zámek Lednice vznikl na místě původní gotické tvrze v letech 1544-1585. Je obklopený krásnou zahradou. Zámek byl na sklonku 17. století barokně přestavěn. V letech 1766-1772 proběhla klasicistní přestavba zámku.
Zámecký park
Zámecký park Lednice byl poprvé písemně doložen v polovině 16. století. Od té doby se postupně měnil ve nádherný barokní park. Ke konci 19. století pak prošel částečnými klasicistními úpravami, které vyvrcholily mnohými romantickými přeměnami.
Zámecký skleník
Zámecký skleník je zamýšlený i provozovaný jako okrasný skleník. Kdo chce, dostane seznam latinských jmen rostlin, co tu rostou, a může si je podle čísel najít.
Zámecká jízdárna
Ve své době to býval doslova palác pro koně, kterým kromě stájí s mramorovými žleby a dřevěnou podestýlkou sloužil také brodiště.
Minaret
Minaret Lednice je unikátní 60 metrů vysoká rozhledna. Nachází se na odlehlejší straně zámeckého parku Lednice. Je součástí Lednicko-valtického areálu.
Janův hrad
Janohrad, sevřený ze tří stran meandrem královské Dyje, sloužil jako lovecký zámeček. Panstvo se tu před honem shromáždilo, popřálo si štěstí a navečer se vracelo k bohatě prostřenému stolu.
Akvadukt
Kopie římského akvaduktu, který vznikl na sklonku 18. století, se dočkala Lednice v létě 2013 společně s desetimetrovým vodopádem. Naposledy byl akvadukt v provozu před necelými sto lety.
Toto jsou lidé, kteří se o Vás starají a snaží se uspokojit i ta nejnáročnější přání. Jako celek tvoří srdce podniku a samotnou značku "Pohostinství, tradice, Andrej Tlustý z Lednice". V práci rozhodně netráví oněch obligátních 160 hodin měsíčně, nepřichází a neodchází se začátkem a koncem pracovní doby. Každý má svou práci, své místo, svoji funkci a své opodstatnění. Když to celé zapadne do sebe, připomíná tento kolektiv hodinářsky přesný, dobře namazaný stroj, JE VÝKLADNÍ SKŘÍNÍ V GASTRONOMICKÉ BRANŽI.
Náš tým tvoří několik desítek zaměstnanců, proto není možné jmenovat zde každého zvlášť. Každopádně žádná práce není důležitější nebo nadřazená jiné. Každý máme svoji úlohu a snažíme se ji dělat co nejlépe, ať už jde o servis, úklid, vaření, finance, marketing, obchod, státní aparát, motivaci, správu majetku, nové nápady a bůh ví, co ještě. Samozřejmě fungujeme na bázi profesní hierarchie, kde má každý rozdílnou míru odpovědnosti, nicméně tento fakt rozhodně nevylučuje NEPOSTRADATELNOST každého člena našeho pracovního týmu.

MANAŽER RESTAURACE:

Petr Hýbl - manažer restaurace
Petr Hýbl
Jsem člověk v oboru gastronomie zkušený a ostřílený, proto Vás mohu mnohému naučit. Od svého týmu vyžaduji píli a poctivost, na druhou stranu se za zaměstnance dokážu postavit a pomoci mu nejen s pracovními problémy. Dobré práce si vážím a dokáži ji adekvátně ohodnotit.
Aktuálně HLEDÁM kolegy na pozice...

ŠÉFKUCHAŘ, TECHNOLOG VÝROBY UZENIN:

Honza Osička - šéfkuchař, technolog výroby uzenin
Honza Osička
Vaření je pro mě vášní, prací a zábavou současně. Pracujeme pouze s čerstvými kvalitními surovinami v moderní plně vybavené prostorné kuchyni. Někdy je to "makačka", ale za dobrou práci se Vám bude příjemně dívat na výplatní pásku. Vysoká spokojenost hostů je poté příjemným zadostiučiněním za strávený čas v práci.
Aktuálně HLEDÁM kolegy na pozice...
Manželé Tlustí

Restaurace začala svou činnost v srpnu roku 2009. V naší restauraci podáváme česká a moravská jídla, tradiční krajové speciality a jídla z evropské kuchyně. Během celého roku pro vás připravujeme akce, které vychází z tradic a lidových zvyků. V zimě pravou moravskou zabijačku, zvěřinové hody či Svatomartinskou husu. V únoru moravský fašank, na podzim vinobraní. V průběhu roku pro vás také připravujeme speciality ze zvěřiny a jídel z exotických krajů. Speciality našich babiček vám zase dají možnost zavzpomínat na jídla, která se běžně vařila před padesáti a více lety.

PETRA a ANDREJ
majitelé

Ke gastronomii se manželé Tlustí dostali přes výrobu a prodej ručně nakládaných sýrů a zajišťování cateringů na velkých kulturních akcích. Andrej také působil dvakrát po půl roce v USA, kde převážně jako host sbíral podněty z hostinských a restauračních provozů. Svoji restauraci zbudovali manželé Tlustí "na zelené louce" v roce 2009 a od té doby se díky svému citu k pohostinství stali hnacím motorem mnoha změn a neustálého zlepšování služeb svým hostům.

Celý tým tvoří další členové personálu. Profesionálně vyškolení kuchaři a číšníci pracují pro restauraci v plném nasazení. Všichni se podílí na tom, aby každý zákazník byl maximálně spokojený a odcházel s tím nejlepším pocitem.

Provozovat restauraci nás baví. Naším cílem je podávat vám dobrá jídla z kvalitních produktů od lokálních dodavatelů, v zajímavém prostředí s příjemnou a rychlou obsluhou.